Norazzatulakmarisha@}--

tagged from tinbo
Friday, September 17, 2010 | 0 comment(s)
sory da lme bru na buat :)


thanks tinbo <33

1. Orang yang paling dicintai-mencintai-tercinta dalam hidup?

- Dicintai : muaz fakhruddin <3

- Mencintai : keluarga tercinta :)

- Tercinta : kawan2 seperjuangan


2. Siapa orang yang paling kamu inginkan ketika anda kesunyian?

- orang yg memahami dan sentiasa memberi sokongan . tak kisah la spe2 pun .


3. Paling rapat dgn siapa dalam famili-kawan-teman istimewa? Kenapa?

- Family : family rapat ngn mak kud *ank mak , hahaha
- Kawan : nur arnisya si blur ;)
- Teman Istimewa : muaz saya <3


4. Kenapa pilih dia jadi teman hidup walaupun bukan dijangka untuk sehidup semati?

- hm mybe sebab dia sayang ak and ak pun sayang dye *gedik


5. Dalam banyak banyak lagu yang korang dgr, mana yang selalu mengingatkan dia?

-lagu avenged sevenfold and lgu yg sempurnakanku 6ixth sense


6. Inbox message yang ada dekat phone, majority siapa?

- mnusia yg bernama muaz fakhruddin . dye laa yg pling byk .


7. Nak ucapkan 'Selamat Hari Raya' yang paling romantissss gila dekat siapa?

- selamat hari raya yg paling romantis giler2 kat family , kawan2 dan si comel sy <3


8. Tag 3++ blogger yang korang rasa hebatt-gila-lahh

- hanis
- misshanna
- aniszakaria






Older Post . Newer Post