Norazzatulakmarisha@}--

perancangan selepas exam
Thursday, October 28, 2010 | 0 comment(s)
before i start , aku nak bgtau yg aku sakit :'( sakit ape ? sakit rinduuu =.= bila penyakit nie datang , mcm-2 penyakit lain turut datang skali . sje nak menyinggah . esok rancang nak pegi hosp . please doct , dont cucuk-2 okay ! haa aku tak gemar lerr .okay sabtu nie dekat sekolah ade penutupan ceriathon . ceriathon tu ape ? haihh maleh na cte , panjang sangat lahh . hahaha :D tp lebih kurang macam hari kantin gak laa . tp yg tak best nye , kne pakai bju sukan la bhaii =.= haihh ape da . owg nak tayang bju pun tak boleh ! ehh niat tak ikhlas cmtu la jd nye . ??next week hari khamis , hm rancang nak pegi perpustakaan . cehh jadi budak baik kejap :P baru merancang tp nak pegi tu tgk lah dlu ..next week ary khamis , yea deepavali . aku nak pegi celebrate kt time square . wahh baekk punye :P actually ade family trip kt sne . sje suke-2 smbil tu bole cuci-2 mata . ye tak ? haha jgn pk len naa :)
13 nov , whoa tak saba gler nak pegi trip ke melaka :) trip nie anjuran matapelajaran sivik dan kewarganegaraan . kali nie bole pakai pakaian bebas tp senonoh !

24 nov ade ape ? haa merancang utk pegi daftar kat pusat tuisyen *foe spm ler . alang-2 kua pegi sne tu , ape kate pegi melencong kt tmpat len kjap ? alaa kejap jee :P pegi mne pegi mne ? ts la mne ag ek ? wahh kw da tw na pegi sne asyik pegi je kan . eh skati laa . mybe pegi celebrate annivesary nisya :) wahh gedik kw ! hahaha kidding . huu jeles aku cmnie . tpe la aku doakan kw dpt smbut annivessary tu dgn meriah k :) lg meriah kalau kw blnje aku kek . alaa aku tak mintak byk whea . kt secret resepi tu pun jadi la kannn . hehee :)




Older Post . Newer Post