Norazzatulakmarisha@}--

againn :'(
Monday, November 29, 2010 | 0 comment(s)
sekali lagi aku dilanda dugaan . aku tak taw la kali nie boleh selesaikan ke tak . aku telah menghancurkan hati seseorang . andd sekarang nie aku terasa bersalah yang amattt !

Ya Allah tolonglah hambamu ini :'( cukuplah Engkau mengujiku dengan dugaan-Mu .

aku tak taw ape yang patut aku buat sekarang . kenapalah semua nie terlalu berat untuk aku hadapi . mungkin hari nie aku hancurkan hati orang , esok lusa orang akan hancurkan hati aku balik kann . aku patut rasa apa yang dia rasa . 

lastly , aku nak mintak maaf sangat2 kat kau . aku tak nak bagitau kau awal2 sebab aku takut and aku belum ready . see now ape yang jadi bila aku bagitau ? aduhh :( what should i do now . rishaaaaaaaaaaaa ape yang kau dah buat nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
stupid idiot bodoh gila bangang lah kau nie rishaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!





Older Post . Newer Post