Norazzatulakmarisha@}--

ak tde perasaan -______________-
Thursday, November 11, 2010 | 2 comment(s)
hey entah lah . aku sendiri tak tau nak cakap macam mana . sekarang ni aku terasa yang aku tak ada perasaan . kenapa jadi macam tu ? maybe sebab aku dah terbiasa dengan keadaan macam ni . hari ni , first period is add maths . omg aku tak sangka add maths boleh gagal and markah untuk mencapai lulus tu terlalu jauh ! aku mula terasa putus asa . dalam hati nak drop kan add maths tapi kawan aku kata tak boleh .
" apa yang kita belajar dalam kelas , tu lah subjek yang kita kena ambik time SPM "
ahhh ! otak aku da serabai tahap gaban ! tahun depan kau na SPM rishaaaaaaaaaaaaaa ! sedar diri . bangun dari tidur . jangan mimpi lagi . ouh terasa sekejap masa berlalu . lepas SPM nanti aku nak pergi mana pun tak tau lagi . haihh apa nak jadi la dengan kau ni rishaaa ! whea tahun depan tu sekejap je kud . pejam celik pejam celik kita dah nak abes skolah . tp .. aku masih belum bersedia nak hadapi semua tuu .
***********************************************
" status kau macam tergantung "

kenapa boleh jadi macam tu ? kenapa tanya aku ? tanya lah dia . suruh dia yang jawab . aku ? hmm ok je . apa perasaan aku kat dia sekarang . err tolong tanya kat hati aku boleh ? aku ta boleh na jawab . sorry -________-
omg penyakit hati aku datang balik ! what should i do now ? please do support me :(
 




Older Post . Newer Post