Norazzatulakmarisha@}--

babi panggilan baru untuk aku !
Monday, November 29, 2010 | 5 comment(s)
sesuatu di luar dugaan . Ya Allah kali nie aku memang tak boleh hadapi . aku lemah . ini kali yang ketiga . first dengan mak aku , second sbab pmpuan and third sbab cousin aku . kali nie aku yang salah . aku yang bodoh and aku yang babi . ok memang perangai aku macam babi ! so ? semua orang takkan tahu apa yang aku lalui sekarang nie . mybe aku mati pun dalam bilik nie agaknyee . boleh tak aku nak lari dari semua orang ? mybe sekarang da ramai tau perangai aku yang macam babi nie kan ? ouh ade yg ta tau . nah bace !!


ye Allah maha berkuasa . dia akan balas balikk . sumpah lah aku macam2 . biar aku cepat mampus lagi baik . tak menyusahkan hidup orang ! dugaan yang tak pernah putuss dan aku takkan kuat macam sebelum nie ...

perangai macam babi itu ialah




Older Post . Newer Post