Norazzatulakmarisha@}--

dengarkanlah
Tuesday, November 23, 2010 | 0 comment(s)
hidup yang terlalu bosan ! dengan orang disekeliling yang tak care pasal aku . semua busy dengan hal masing-masing . adakah aku hanya menyusahkan hidup orang ? kenapa aku rasa seolah-olah aku tak wujud ? ke memang aku hanyalah jelmaan semata-mata ? betul ke aku hidup ni ? *soalan bodoh ! hari-hari yang aku jalani tidak seindah yang orang lain bayangkan . masa yang ada aku terasa lambat berjalan . bilalah semua benda ni akan berakhir . aku bosan ! bukan sikit tapi banyak . kesunyian ? sudah tentulah :( dari semalam henfon nokia buruk aku tak bergetar . nak mulakan tapi kredit pula takde .

Photography Graphics, Tumblr Photography


*boleh tak aku nak bawa diri ke negara orang ?

haha nonsence je . kalau aku ada banyak duit da lama aku pergi jauh-jauh tinggalkan semua yang ada . membawa diri ke tempat orang . mungkin di situ aku akan dapatkan kebahagiaan yang aku inginkan . dan mungkin bila aku takde , semua orang akan puas ! betul tak ? sedih , kecewa dengan sikap 'sesetengah' orang . mereka hanya nak aku yang faham situasi diorang . situasi aku , masalah aku pernah korang kisahkan ? entah-entah 'diorang tak pernah fikir pasal aku . its okay , aku memang tak penting bagi 'sesetengah' orang tu .

i think thats all for today . sorry for those yang terasa . aku sama sekali tak berniat nak buat sesiapa kecil hati ke apa . just untuk luahkan apa yang aku rasa sekarang . 

* post kali ni aku tulis dengan agak emosi , sorry againn :(







Older Post . Newer Post