Norazzatulakmarisha@}--

tag from cik nisya :)
Wednesday, November 24, 2010 | 0 comment(s)

ok sebelum shaa hangout hari nie , shaa dapat tag dari cik nisya  <3 thanks whea . tanpa membuang masa , lets begin yeahh !

1. Jelaskan kenapa anda suka berblogging 


* sebab bila berblogging , shaa dapat kepuasan ! boleh tulis apa yang shaa nak and memang puas giler lah :)


2. Apa motif anda tarik follower? Anda superstar ke?

* haha ofc im not . siapa lah kita kalau nak dibandingkan dengan blogger2 yang hot tu . shaa sedar diri ok . shaa tak tau macam mana nak tarik follower . bila ada siapa2 yang follow shaa , shaa akan follow balik <3

3. Cerita sikit perangai anda

* perangai ? hmm tak tau lah nak describe kan macam mana . tapi bila kat sekolah shaa memang suka gelak . lagi2 kalau ada ngan cik nisya . boleh jadi gila sekejap , hee jangan marah . mood shaa boleh berubah-ubah . kadang2 shaa boleh nak marah orang tak tentu pasal . kadang2 boleh jadi hmm macam2 lahh . hanya orang2 yang rapat dengan shaa akan tahu perangai sebenar shaa . kalau dengan orang yang tak dikenali biasanya shaa akan diam jee .


4. Best tk dpt award? Excited maybe?

* ofc la best ! shaa suka sangat . boleh kumpul award banyak2 then tunjuk kat anak cucu . haha ==' excited pun ada tapi taknak lah excited sangat . macam dapat award juara lagu plaa , :)

5. Pernah tak terfikir nak masuk magazine A.K.A me-war-warkan blog anda? 
* haha tak pernah terfikir pun . siapa lah nak tengok blog shaa yang buruk nie :(


6. Sila tag blogger lain utk terima award ni

* shuu
* hanie
* hanis
* wany
* tinbo
* aishah

* pergi ke sini untuk copy soalan :)




Older Post . Newer Post