Norazzatulakmarisha@}--

today :)
Saturday, November 27, 2010 | 0 comment(s)
yeayy ! hari nie cik risha pergi ke klinik haiwan care untuk membuang taik telinganye yang sudah keras macam batuu . haha da 2 months or mybe lebih aku tak dengar :( sekarang nie telinga aku da boleh berfungsi macam biasa :) doct yg buat nie memang ganas giler la wa cakap luu . macam nak bagi telinga aku tercabut jeh . tpe aku sabar . doct nie da kenal family aku selama 10 tahun . dulu time aku ada asthma , doct nie yg ubatkan aku . jasamu tidak dapat ku balas lahh . sejak pindah rumah , dah 5 tahun tak jumpa . last jumpa time aku standard 5 . sekarang da form 4 . but he still know me well . haha dye kte suda besar lahh . i miss u la doct ! sy rndu dgn doct punye sugus .


doct : ini apa masalah ?
aku : telinga tak boleh dengar

doct tu pegi lah amik teropong then teropong telinga aku . dia terkejut tengok banyak giler khazanah . haha .

doct : suda besar pun tak reti korek telinga ke ?
aku : bukan tak reti . tak pandai .

lepastu aku gelak . bila tgk muke doct tu macam siyes je , aku terus diam . lepas dah selesai tu , balik . sebelum balik pegi beli barang dapurr . tu je laa hari nie , hmm bosan kan ?





Older Post . Newer Post