Norazzatulakmarisha@}--

award from shu and hidaya :)
Tuesday, December 28, 2010 | 0 comment(s)
hari nie baru lah dapat on lappy . lately internet mmg selalu cari masalah dengan aku . hey i tak berhutang dengan u wahai mr. p1 ! ish menyampah . haha . ok now aku nak selesaikan hutang award2 yang aku dapat dari shu dan hidaya . thanks korang . haha sorry aku malas nak buat banyak2 post . satu post nie untuk dua award . huhuu :)


tag from shu :)
1. korang rase belog minie ni okay tak ?
> ok saje . comel lotee ^^ 

2 . korang rase korang adorable tak ? hehe ^_^
> hehe , tak kutt 

3 . korang rase diri korang tuh macam mane ? eg. : gedik , nakal dll .
> saya biase2 je . tak hot , tak popular dan tak comel . gedik ade ckt . nakal tu no comment . HAHA

4 . azam 2011 ? share2 maa ~
> study hard and get flying colours in exam . one more , belajar memasak :P

5 . korang rase which year is the best ? and why ?
> maybe tahun 2009 sebab situ banyak kenangan manis and buruk yang aku lalui .. :P
tag from hidaya :)


1 . berikan nickname ( pemberi award )
> cik hidaya :)

2. ucapan untuk pemberi award
> thank bagi award nie . and semoga berjaya ok !

3 . Listkan 6 artist , band ,group yang anda minat :
> yang tengah hot and meletup tu lah yang aku minat . haha . sory no idea

4 . bagi award ni kepada 10 blog yang mempunyai BLOG YANG CUN MELETUP !
> adoy nie yang pening nie . siapa2 yang rasa blog dia lawa . amik lah k . ta pyah malu and segan ;)


buzz ! siapa2 boleh amik award nie ok :)





Older Post . Newer Post