Norazzatulakmarisha@}--

getting hurt
Tuesday, December 14, 2010 | 0 comment(s)
im getting hurt ! atau dalam bahasa saintifik nye , aku tengah sakit hati . mana tak sakit kalau benda yang kita tak suka jadi kat depan mata . okay memang aku hipokrit ! aku tak suka mengaku apa yang aku rasa . tapi itulah hakikatnya . 

see ramai yang sedar . orang lain pun dah cakap . tapi kenapa aku masih macam nie ? kenapa aku diam ? kenapa tak luahkan ?

the answer is .. dont know 
i dont know why so please stop from asking me 
rimas taw !
aku tahu apa yang aku buat so let it

mulut memang lah kata macam2 tapi hati siapa tahu kan ..
so kat sini , siapa2 yang terasa sendiri mau ingat ok

**sorry aku terpaksaa





Older Post . Newer Post