Norazzatulakmarisha@}--

happy birthday girl :)
Friday, December 24, 2010 | 0 comment(s)
hoo berseronok date sampai lupa kat kawan ye . eh tak lupa laa . aku orang yang kedua wish dia okayy . weh aku nak kek bertingkat macam kat bawah nie

|
|
|
v



happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to nur arnisya
happy birthday to youu

yeay hari birthday my bff laa . orang lain da nak masuk form 5 kau baru nak form 4 . takpe weh boleh perasan muda sikit kan :P  hey cik nisya , hang kata nak celebrate birthday hang tu . haha . kalau jadi jemput aku k . sure aku datang . no worries :) sorry now aku tak dapat beli birthday present untuk kau . well tau2 je laa :P hahaa . but pape pun , aku akan kasi jugakk . tiap2 tahun aku kasi whatt

dari tadi aku mengarut je . here some wish for youu :)
> semoga panjang umur dan murah rezeki *dah biase dengar ayat nie
> hope kau success dalam hidup and berjaya menjadi seorang guru macam aku *yeayy kita sama !
> aku doakan kau sentiasa sihat and tak sakit *haha same je laa
> jangan lupa aku *haha tde kne mengenaa =='
> semoga hubungan kau dan acap berpanjangan sehingga ke anak cucu 
> sempena nak dekat tahun baru nie , aku nak kau jangan blur2 lagi ok . ape yang aku cakap masuk otak . haha .
> last but not least :P aku sayangg kau wehh :)





Older Post . Newer Post