Norazzatulakmarisha@}--

jom heboh
Sunday, December 12, 2010 | 0 comment(s)
pukul 10.30 dah tercongok kat depan lrt uh . semangat betul datang pagi2 . haihh panas glerr . cair makeup , haha . seronok ke pegi sane ? for me , ok lahh . duet pulak byk abes =,= . huhuu menyesal pulak beli benda tak berfaedah . sampai sane ..

" mane artis ? tak ade punnnn " aku mengomel dalam hati .
" artis tidur lagi kutt . tu la spe suruh datang awal lagi " aku bercakap tetapi dalam hati .

then bila da panas tahap gaban . aku dengan nisya pun pegi lah meronggeng di times square . haha sempat lagi . fuhh lega giler kena air-con . jalan2 beli barang . lepastu snapping . da puas , pegi b. jalil balek . time tu baru aku beli barang yg mak aku sruh . which is dutch lady , munchys , potato .

teringat lagi bila ade sowg nie dye ckp , " eh dekat jom heboh nie tde kdai yg ade air-con ke ? "

haha bengong ! air con tde lah derr . cahaya matahari ade laa . kalau nak lagi sedap pegi berjemur . sure2 kulit kau lebih putih dari aku , ngeee ;)

 somebody please buy one for me ! *stu je gmbr kt jom heboh

*tgk cekak tuu . nmpak ta nmpak ta ?


pokok ape ? pkok krismass . pokok ape ? pokok ???


lawa kan ? but kamera effect ta lawa lahh =..=


with cik nisyaaa :D



*ngee pic yg len2 sume dkt ts . hahaha !
 




Older Post . Newer Post