Norazzatulakmarisha@}--

memang lawa punn
Friday, December 17, 2010 | 2 comment(s)
tadi entah kenapa hati aku tergerak nak bukak picca kat sorang facebooker nie . then aku pun bukak laa . tengok2 ade gmbar budak tu . seriously lawa gilerr . hey hey jangan sala paham . cume ape yg aku nak bagitau , memang patut pun dulu _____________ . okay2 past is past , i know but bila nmpak balik muke dia automatic aku akan teringat balik . kalau nak dibandingkan ngan aku nie . ape la yg aku ade . tp ak ttap bersyukur sbb ak dikelilingi orang2 yang baik and ikhlas mendampingi aku , cewahh :) eei geram betul nak tunjuk gmbr budak uh tapi ta bolee . blog nie tde privasi lg . susa aku na buat ape yg aku suke . cakap pun nak kena bertapis ! ish terkongkong laa . okay tak kalau aku nak buat blog baru ? hmm follower da ramai sayang la pulak . lg satu malas nak edit sumee , ngee :) byk lagi keje lain kena buat .

aku suke sangat pk yang bukan2 . enta laa aku terlalu risau . haihh chillax risha . adoyy !

risha semakin hari semakin :

> matang
> emosi
> cepat touching

** why2 ? ask yourself ! hahaa

damn cute

^^




Older Post . Newer Post