Norazzatulakmarisha@}--

next activity :)
Sunday, December 19, 2010 | 0 comment(s)

*macam nie lah aku jalan tadi . haha tipu !


kaki suda melecet and now time untuk rest :] after this dengan semangatnya aku nak kemas bilik ! haihh da lame tak kemas entah entah da ade tikus beranak pinak . aku nak tegaskan kat sini , aku bukan pemalas k . hahaha :D just no time to do . haha menggelabah *ayat vee :P suda ler kertas2 periksa yang menimbun aku sumbat kat bawah katil . haihh memang kau nie malas rajin betul lahh . ngee . weh weh ape yang nak dibuat dengan kertas banyak2 tu eh ? nak buang sayang :( nak simpan semak . nak recycle ? hmm kat sini tde tong biru , hehe . yes i get the idea ! letak je lah bawah katil . sape yang nak tengok kann ? risha sumbat2 jea . hahaa sengal ! adoy bosannyaa . kredit pulak tak banyak . kalau tak boleh call kan ? heyy ape yang nak dibuat selain kemas bilik ? hmm makan ? adoy tadi nak beli jeans pun payah ! hahaha aku da gemuk wehh *tepuk sikit ! ape pla tepuk . patutnya sedih laa sebab susah nak cari jeans . even susah pun finally dapat jugak . see ! tak ade laa gemuk sangat kann :P akibat cuti sekolah nie laa . agak2 da berapa berat aku . taknak timbang !

nak cerita pasal ape ye ? ok2 kite cerita pasal aku shopping tadi . tiba2 hati rasa menyesal beli barang2 . padahal lagi setahun je sekolah . aku beli barang macam nak naik darjah satu ! haha segalanya baru-baru belakaa . nvm laa , kalau tahun depan tak sekolah lagi , bagi jea lah sape2 .

** post kali nie mengarut kan ?




Older Post . Newer Post