Norazzatulakmarisha@}--

penipu tak dikenali
Friday, December 10, 2010 | 0 comment(s)
omg serious penat giler pegi tuisyen ary nie . almost 7 hours ok ! anyway cikgu sejarah memang gempak lahh ! anda superb <3 suke giler bila dia ajar . hari nie ingatlah . esok lusa haha sendiri mau ingat . subj bm pulak , adoy tak sangke jumpe cikgu ***** balik . ingatkan dia ajar form 3 je . rupenya form 4 and 5 pun dia ajar . haihh dia ikut student batch '94 kemana2 laa . haha perasan . but both teacher have their own way to teach student . due2 bgus :)

ok now nak cerita berkaitan tajuk dekat atas tuu . haihh penipu tu memang la buat aku rasa nak mencarut jee ! dah la tak kenal siapa . dia hutang dengan bank untuk beli kereta and sekarang hutang tu dah tertunggak sebanyak 24k ! sekarang nie **** yang kena tanggung semua nya sebab **** penjamin orang tu . hey gth la youuuu ! kau yang berhutang , kenapa mesti orang lain yang kena bertanggungjawab ? kau dah guna nama and ic **** . sedangkan **** langsung tak kenal kau siapaaa ! eeeii siapa lah punye keje nie . kenapa kau baik sangat ?!!
  
i hate cheat !




Older Post . Newer Post