Norazzatulakmarisha@}--

saya rindu awak :)
Friday, December 24, 2010 | 0 comment(s)
wah masuk kali nie 3 post ! huhuu biaselah tde keje . and post kali nie totally for him . before that , jangan anggap blog aku nie blog jiwang . haha . cume hari nie aku nak cakap pasal dia jea . hmm .



hasil kreativiti sendiri . HAHA tipuu :P

see sudah terpampang lagi terang dan nyata okayy . haha . wah tadi suka giler bila dia buat kan something special untuk aku <3 i very like it ! huhuu ♥ 



 tengoklah nama spe tu :P

u're so sweet la papa . sayanggggg dye <3 ouh ye kalau na tengok benda nie bergerak2 pegi lah >sini< hoho :D semalam cakap macam sekejap gilerr . suke dengar suara papa ^^ tahun 2010 dah nak dekat habis . hmm kalau dalam masa terdekat nie tak dapat jumpa , means tahun depan je lahh . atau pun kita sambut terus annivessary kitaa . bia kasi gempak habis . hari nie pulak kredit dah takde . berapa lama tak tahu lahh . tunggu la smpai bukak skola nanti :( 

**whatever it is , i miss u alotttt :(

with full of love








Older Post . Newer Post