Norazzatulakmarisha@}--

tag from kak syera
Saturday, December 4, 2010 | 0 comment(s)

hey hari nie saya dapat tag dari kak syera . thanks you so muchhhh kak :) for ur information kak syera nie adalah follower saya yang ke-100 ! weeeee ^^ ta sangka da seratus . hehe macam seribu pulakk . yela selama nie asyik dua angka je kann . so nak laa kasi tiga angkaa .


^
|
|
|
|

atas nie adalah soalan yang saya kena jawab
okay then lets beginnnnnn !

1)  blog kak shera cuteeee sama macam owner dye , ngeee ^^
2) ucapan yee . okay hopefully you will success in ur life !
3) ouh baru first time jejak kaki kt blog akakk .
4) blog nie lawa lahhh . pandai siapa yang buat nieee , kreatif dan inovatif !
5) sebenarnya kann kita malas nak tag kat sape2 . haha tapi tak baik pulakk . ok2 kita taggg due je yea

shuu




Older Post . Newer Post