Norazzatulakmarisha@}--

to ex2 pmr , HAHA
Thursday, December 23, 2010 | 2 comment(s)
 siapa yang penah amik pmr tu terasa la cepat ! HAHA aku tengah nak cite pasal pmr nie :P tahun nie aku tengok ramai giler yang dapat straight A's . wahh good2 ! congrates yeah :) bak kata cik nisya

' aku tercabarlah dengan dorang . pandai betul . kita tak macam tu pun kan weh '

haha ye yee aku pun tercabar jugakk , ngee . takpe2 kita buat yang terbaik untuk spm kayh :) aku ingat lagi time dapat result pmr tahun lepas . huhuuu bukan main juling biji mata tengok kertas putih yang nipis tu . nasib baik tak terkoyak taw . hehe . alhamdulillah even tak dapat 8A pun , aku still bersyukur sebab inilah result yang paling bagus dalam 2009 :) yang paling happy sekali mestilah family kan . tapi parents aku ada cakap  'jangan bangga sangat dengan result'

pmr and spm is totally different  !

so to all spm candidates next year , do the best k :) insyaAllah kita semua boleh buat . tak ada manusia yang dilahirkan bodoh dalam dunia nie . semua orang ada kebolehan masing2 . cuma tinggal usaha je . selain usaha , doa dan tawakal pun penting jugakk yea *haha pandai je nasihatkan orang aku nie :P

adoy tak sangkalah tahun depan SPM . weh spm tu susah tak ? susah sangat ke susah sikit ? macam mana kalau result aku tak macam ape yang aku harapkan ? haihh msti kecewa kann :'( so tak reti2 lagi ke risha ? pegi bukak buku cepat ! apa yang kau tercegat lagi tu . tutup lappy nie , degil yea ! HAHA .

** to all saujanian , congrates :)





Older Post . Newer Post