Norazzatulakmarisha@}--

went to i-city
Sunday, December 26, 2010 | 2 comment(s)
thanks to my family especially my mom kerana sudi membelanja anakmu nie . hahaa :D mengantuk , penat , sakit perut and byk lagi telah mengganggu konsentrasi untuk berjalan-jalan . urghh ! but its ok still seronok and enjoy . kebanyakan yang datang kat situ , ofc la couple . tapi sikit pun aku tak jeles :P



nice view :)


muka spe nie ? haha kelakar


haha muka selengaa !


kempunan tak dapat main benda nie :(


huahua poyo !


dengan anak2 aku :P


lampu lampu yang banyak tu membuatkan aku kelihatan putihh . haha :P


well kw mmg poyo !



copp ! baru aku perasan , asal kw ske pgang bahu aku ? hahaa ngeng !


*sedang menunggu prince charming menjemputnya menaiki kereta rusa bersama santa claus naik ke bulan . hahaha ape aku merepek !


wahh bibir aku mengancam ! hahaa ^^


with ninaa :)


haha saje nak buat gaya comel *tapi ta jadi :P


musim bunga di jepun :P


hasil pencarian di dalam gua . lagi sebelah da tercabut . haha ganas2


dua RM5 . haha :D

anyway , im happy and enjoy ^^ thanks kepada my mom sbb belanja and thanks jugak kepada yang lain2 sebab tolong snap picture aku :P








Older Post . Newer Post