Norazzatulakmarisha@}--

kaki saya sakit tapi saya tak kisah :)
Monday, January 31, 2011 | 0 comment(s)
aduhh duhh duhh aku mengeluh . kakiku sakit tidak tertahan . aku membajetkan bangun dari tempat duduk dan terus join husband ku yg tengah sibuk merenung sungai klang . entah ape la yg dia tengah fikir ..

setelah sampai ke bus stop dan menunggu bas di sana hampir 2 jam , kawan2 aku telah memutuskan esok merdeka untuk naik teksi je pergi library . cewahh budak rajin nie :P

sampai je dekat depan library , pakcik guard cakap pukul 2 baru bukak . badanku sudah berasap2 . haihh memang menguji kesabaran laa . sudah la penat2 pergi . sampai2 belum bukak lagi . nak tunggu pukul 2 lama lagiiiii :(

lastly , semua cabut nak makan . yeaa sweet couple yg comel lote tu pun follow je dari belakang ;) then balik ke rumahh . balik rumah , duduk2 lagi . but lokasi suda berbezaa ye . biase la muka tangga :P

but not matter what it issss . im very happy because u're always beside mee .


ini kawan aku , kau jeles ?
ini muaz , kenal tak ? hee <3


lokasi : berhampiran sg. klang depan balai bomba

bus stop 


so ?


see balai bomba =,=



ishh buruk muka aku !


tidakkk


aku tahu aku tinggi so aku duduk belakang :P


syuhada selepas di make overrr . perbezaan jelas ketaraa


nisya over . haha :D
forever love




Older Post . Newer Post