Norazzatulakmarisha@}--

SAYA SAYANG KAWAN2 SAYA
Wednesday, January 19, 2011 | 1 comment(s)
rindu gile nak update blog . huh hari nie baru la ade masa . tu pun sebab esok cuti . yeaaa thaipusamm :) macam2 benda yang aku pelajari minggu nie . well mesti laa kan . HAHA da nama pun pegi sekolah . ' kita orang bertamadun , so kena pegi sekolah =,= '

okay , hari isnin hari tu , disebabkan aku takde tuisyen . then aku jemput kawan2 tersayang , nisya , aishah and wani untuk hadir ke majlis perkahwinan aku rumah aku . saje lepak2 . itulah namanya budak rajin :P seronok gila lepak dengan korang :)


* aishah , sory tercilok gambar nie :(

gambar wani je yang depan . hish tak puas hati nie ! HAHA . takpe weh . yang tak comel kena duduk belakang . aku terima =.='





Older Post . Newer Post