Norazzatulakmarisha@}--

ye awak :)
Sunday, January 23, 2011 | 0 comment(s)
assalamualaikumm semua :) goodmorning ! hua hari nie saya bangun awal la awak . ingat nak study tapi biasa lahh penyakit saya datang balik . nak update blog pun malas sebenarnya nie . saje je na exercise tangan , tangan da gemukss :( what is my next activity ? yeah take bath ! lepas nie baru buat homework k sayang <3

ok next week saya rancang nak tuisyen di seri petaling . saje nak mencuba di sana :) tapi saya belum decidekan lagi laa . adoy malas nya nak pikir.



pejam celim pejam celik da nak habis bulan 1 kan ? terasa cepat betul masa berlalu . then lepas nie tahun baru cina . lepas tahun baru cina , 14th feb *bersamaan valentine's day , saya ada intervensi 1 . for those who know me , wish me luck k . study ? belum lagi tapi tengah otw nie :P

awak , semua orang tak lari dari masalah . yeaa begitu juga dengan saya . saya pun banyak masalah . tapi saya cuba untuk atasinya dengan sebaik mungkin . saya bersyukur sangat kerana Dia sentiasa memberi saya ujian supaya saya belajar untuk sabar menghadapi ujian-Nya . 



kadang2 saya pernah terpikir , saya taknak jadi besar . saya taknak pikul tanggungjawab . saya takut saya taak mampu . tapi mana boleh macam tu kan ? 

awak , saya akui saya banyak sakitkan hati awak dan .. semuaa orang . maafkan saya kalau saya buat salah . saya pun manusia biasa yang tak terlepas dari buat kesilapan . saya tahu awak makan hati . same goes to me . saya pun makan hati jugak . saya makan hati disebabkan oleh sikap saya sendiri . 

 mungkin kalau saya tiada di sini . awak akan sedar kehadiran saya selama nie . dann saya nak awak tahu , saya ikhlas sayang awak .


taj mahal lambang cinta sejati shah jahan kepada mumtaz nya <3





Older Post . Newer Post