Norazzatulakmarisha@}--

aku sakit tapi kenapa semua jadi macam nie ?
Monday, February 21, 2011 | 1 comment(s)
hari nie aku sakit . bukan luar je . dalam sekali . weh kesian la sikit . aku rasa down . nak menangis aku tahan weh . tapi kenapa semuanya jadi macam nie ? aku tak paham .

bermula dengan perhimpunan . aku mula rasa macam ada sesuatu tak kena . okay takpe aku diam . aku taknak tahu apa dan kenapa . aku buat kerja aku . aku baca buku macam biasa .

tengah duduk dalam kelas , monitor ingatkan aku and nisya yg kitorang bertugas hari nie . okay nisya start duty dulu lepas dia sapu separuh , turn aku pulak . tak lama lepastu aku kena marah dengan sorang cikgu nie . entah laa dia memang anti kut dengan aku . haihh tak paham .

btw cikgu , thanks malukan saya depan budak2 lain . saya akan kenang :)

ok terus terang memang semangat aku nak belajar hilang . hilang terus . lenyap . dah tde . kosong . ZERO  !

kepada orang2 yang berkenaan , thanks byk2 :) kau berjaya down kan aku .

wassalam ..




Older Post . Newer Post