Norazzatulakmarisha@}--

AKU SUKA HARI NIE :)
Tuesday, February 22, 2011 | 0 comment(s)
weh kau tahu tak aku suka gilaa pergi sekolah hari nie ? pagi pagi kena berdiri dekat depan =,= woahh tak pasal2 popular kejap ==' muka suda blushing sebab mengadap muka muka comel kat depan . adoy rase nak sepak jee sorang2 . saya tak lambat ye awak . saya thumbprint tepat2 pukul 7.18 mcm tu . belum 7.20 . haihh 2 minit pun berkira lahhh . takpe laa lepas nie sumpa da ta melenggang bila jalann ;)

hari nie saya jawab paper sejarah . tahu tak semua tu merepek ! merepekkkkkk !!! apa laa yang aku buat . haiyoooo tak boleh fokus mehh . hilang semua yang da hafal . kenapa kau jadi macam nie weh ? aduh entah laa aku sendiri tak paham apa yang tak kenaa . yes mungkin pasal kejadian malam tadi :(

aku taknak salahkan kau atas apa yang berlaku dekat aku hari nie , tapi aku terfikirkan kau . kata2 kau . aku ingat kau :(

okay itu je aku nak cakap . sorry kalau aku salah cakap . aku bukanlah manusia luar biasa . aku harap kau paham situasi aku .

aku tak suka nak marah2 . nanti apa yang aku belajar semua hilang . esok aku ade exam lagi . add maths . kau doakan aku yee . aku taknak fail buat kali keduaa . kalau boleh biarlah kali nie lulus . 40 pun alhamdulillah .

assalamualaikum :]





Older Post . Newer Post