Norazzatulakmarisha@}--

anak perempuan mmg susah nak jage
Monday, March 14, 2011 | 0 comment(s)
bas dari universiti malaya laju menuju ke smk seri saujana . keadaan di luar hujan lebat . setelah tunggu selama beberapa minit , kelihatan sebuah kereta . it looks familiar . yes thats it . kereta ayah nisya . ok dengan basah lenjunnya and muka tak tau malu naik la sekali dengan nisya . sampai je rumah ..

"assalamualaikum"
emakku menjawab salam dan terus membuka pintu . mukanya masam mencuka . hmm aku ada buat salah ke ? haihh its ok better i get a bath first .

time nak masuk ke dalam bilik , aku ternampak satu sim nie . number tu nampak familiar . wait tu number yg kacau aku td .

then suddenly mak aku cakap ..

"kakak bawak camera eh ?"
"err haah . sorry lupa nak bagitahu"
' wait2 . mana mak aku tahu aku bawak camera ? nie mesti dia bukak laci . omg dalam laci tu ade kunci laci yang aku simpan barang2 dia ! '

aku mula tak senang duduk . aku rasa mcm ade something yang tak kena . aku da serik nak bawak kunci laci . takut hilang mcm dulu .

at 9 p.m ,

" mak nak kakak terus terang . siapa **** ? "
" err kawan "
" jangan nak tipu . mak da tengok apa yang ade dalam laci bkunci tu "

' betul jangkaan aku :'( '

aku tak boleh tahan and masuk terus dalam bilik . aku tak mampu nak berdepan dengan mak aku . cepat2 aku kunci pintu bilik .

15 minit kemudiannn

'tuk tuk tukk'

ok aku berani kan diri untuk bukak pintu . YaAllah aku tak boleh tahan . aku menangis di situ jugak . kenapa semuanya jadi macam nie :'(

andd for the last , aku terpaksa membuat keputusan untuk ...





Older Post . Newer Post