Norazzatulakmarisha@}--

going to national library
Thursday, March 17, 2011 | 0 comment(s)
assalamualaikum

alright bebeh . hari nie saya nak cerita pasal history pergi ke perpustakaan negara semalam . aku dah terpacak depan lrt bj tu dari pukul 9.30 okayyy . da ler dgn hujan . tp gara2 bf kawan baik aku sorang tu terpaksa la tunggu sampai pukul 11 . haihh kenapa la kau tak genap kan sampai pukul 12 ? boleh kita semua lunch sama2 =..=

lepastu pegi ke bandar tasik selatan . kononnya dekat situ ade putra . hoho macam orang kampung betul kitorang nie . semua tak tau . tapi aku tau sikit laa . HAHA . then salah rupanya . kena turun dekat masjid jamek . aku da hot . lepas satu , satu . last2 semua kena marah . haha padan muka . soryy beb . korang faham kan situasi aku . da la nak keluar susah , bila keluar jadi mcm nie pulakk :(

after that , kitorang naik laa lrt menuju ke masjid jamek . lepas da sampai , pegi pulak seberang sana naik putra . hoho my superhero tunggu untuk jadi supermannn ! then sampai damai kitorang jalan kaki ke pn . aku suke part nie sebab lemak aku byk terbakar :P

sampai pn , da semua pakat lapar . aku pun . haha . kitorang pegi makan dulu . lepas makan baru pegi belajar . lepas belajar , balik . balik tak payah cerita la mcam mane . haha nisya kena tinggal . tu laa dating lagi .











okay setakat tu je laa cerita aku . sekian salam satu malaysia . hee :)





Older Post . Newer Post