Norazzatulakmarisha@}--

holidayy seminggu je =.=
Friday, March 11, 2011 | 2 comment(s)
assalamualaikumm wbt

hey awak :) minggu depan for sure semua orang da tau yang kita tak payah pegi skolah kann . well korang memang macam tuu . cuti cepat ajee . lagi sebulan nak cuti da planning macam2 . tak termasuk aku k . HAHA :P


okayy jangan datang sekolah tauu  =..=

plan for this holiday :

aktiviti : bengkel seminar skor A bahasa melayu
venue : universiti malaya
date : 13 mac 2011

**sebanyak 10 sekolah yang dijemput . so sesiapa yang pergi tu calling2 k =='

and plan yang lain2 tu kita tak sure lagi . kita tengok kalau kita free and mak kita kasi kita pergi okayy :)

****
aku termenung dan tidak tahu apa yang harus aku lakukan apabila buku2 tebal belambak2 di atas meja belajar . apa aku nak buat dengan buku2 nie ? agak semak bila tengok . so kalau taknak semak , buang ? heh buang kau kata ? kena siapkan la homework2 tuu . penat bhaii . cikgu kenapa tak bagi banyak lagi . aku suka buat homework nie =,=

weh weh aku lapar laa . belanja la duhh . aku tak mintak byk . secret recipe pun jadilahhh :)
soryy kalau agak merepekk










Older Post . Newer Post