Norazzatulakmarisha@}--

seminar skor A bahasa melayu
Thursday, March 17, 2011 | 0 comment(s)
assalamualaikum

actually seminar nie hari ahad . but keadaan tak mengizinkan untuk update blog . well korang pun mesti ramai da tau ape masalahnya kan . hmm k da tna cerita pasal tu . ok hari tu aku pegi seminar skor A bahasa melayu di Universiti Malaya . best sangat belajar dekat situ . terasa macam pelajar U pulak . hoho tpe la kalau ta bksmpatan masuk U , at least da penah merasa duduk dekat tempat diorang belajar :)







ade banyak lagi tp nie je yg aku upload . malas internet lembabbb .

anyway , seminar nie best sangattt <3




Older Post . Newer Post