Norazzatulakmarisha@}--

relationship ?
Friday, June 10, 2011 | 0 comment(s)
السلام عليكم

okay aku happy sangat sebab dapat jumpa diaa hari ni . even hari rabu kelmarin dah jumpa , tapi still tak jemuu :'>

now status aku bertukar , dari engaged kepada in relationship sahaja . tipulah kalau aku kata tak terkilan . tapi nak buat macam mana . ini keputusan kitorang . aku hormat dengan keputusan ni . and aku sedia menerima (:


\ kenapa nisya tetiba sesat kat tengah ==' /

ramai yang like . like bererti suka . suka maknanya setuju . hehe #syok sendiri macam ni lah .

even though status dah bertukar tapi semua seperti biasa lagi

buzzz ! mood : alhamdulillah sudah stabil sedikit demi sedikit :'>




Older Post . Newer Post