Norazzatulakmarisha@}--

hari bicara akademik
Friday, July 1, 2011 | 0 comment(s)
السلام عليكم , bismillahirrahmanirrahim




"add maths awak teruk"

okay nangis kejap )':

even aku dapat nombor 3 pun , abah still tak puas hati bila tengok add maths aku G . stand for gagal . 

orang kata gagal sekali tak bermakna gagal selamanya tapi kalau gagal dua kali apa cer kan ?

lepas nie dah trial . tak boleh main2 . tapi markah aku hanya di takuk tu je . 30++ .

aku selalu berharap bila jawab kertas add maths , akan muncul keajaiban . tiba2 dapat A keee . weeee :]

berangan tanpa usaha semua orang boleh

" abah nak kakak dapat sekurang kurangnya 7A "

bapak lahh =.=' cemano tuu . lagi 5 subjek aku kena struggle .

' mak oiii ' bak kata cikgu tuisyen aku

____________________

masih ingat lagi tahun 2010 ketika aku masih di ting. 4 . 2hb julai 2010 .

lepas sampai rumah terus aku online . masa tu hari bicara akademik . so balik awal .

terkejut bila aku nampak dia online jugak . terus dia menegurku .

kira kira dalam pukul 11 am. , segala percaturan hidup aku berubah .

yee esok adalah harinya dan aku pasti akan menanti detik itu <3




Older Post . Newer Post