Norazzatulakmarisha@}--

saya sayang awak
Monday, July 4, 2011 | 0 comment(s)
السلام عليكم , bismillahirrahmanirrahim

sweet kan lagu dekat blog aku ? hehe okay terjiwang kejap :/

tadi saya jumpa dengan jantung hati saya . dia datang dekat kawasan rumah saya . dia sangat sweet . jalan kaki jauh2 . itu yang membuat saya terharu sangat (:

dia mintak saya iron kan baju batik dia . ok saya sukaaa <3 dengan kasih sayang , baju tu terus tak berkedut dan bersinar2 #okay jangan menyampah :P

awak , sukanya saya bila awak suapkan coklat strawberry tu . sweet jee (:

awak , sukanya saya bila awak kata saya cantik pakai baju sekolah (:

awak , sukanya saya bila awak cakap awak sayang saya (:

awak , sukanya saya bila awak kata kad yang saya buat tu cantik (:

awak , sukanya saya bila awak snap gambar saya (:

awak , sedihnya saya bila awak kata awak nak balik ):

awak , sedihnya saya bila awak kata kita akan jarang berhubung ):

# banyaknya saya suka dari saya sedih .

lastly , terima kasih muaz fakhruddin <3




Older Post . Newer Post