Norazzatulakmarisha@}--

Dugaan lepasan sekolah
Tuesday, December 13, 2011 | 0 comment(s)
السلام عليكم ,

Sekarang mood aku memang tersangatlah tak okay. Rasa nak nangis ni tssk tsskkk T.T *dah macam orang yang takde pergantungan hidup dah*

seriously aku penat.

hmmmpp mak aku tak kasi kerja dekat tempat jauh2 . actually tempat tu tak jauh sangat. hanya 5 minit naik bas . tapi mak aku still tak kasi. sekarang ni aku pulak yang kena marah. Sedih duhhhh -.-

" senang senang tak payah kerja . duduk rumah tolong mak buat kerja rumah "

see ? kesian gila aku ni. nak amik lesen pun entah bila lah. mak aku tak kasi tunggu orang. in fact , bila kita dah berjanji , mula terasa bersalah kannnnn

eishh rasa macam susahnya jadi lepasan sekolah ni haiyooo

*******************************
dia pulak janji nak text aku malam ni. lepastu tetiba ade mesej masuk.

' malam ni tak mesej ada urgent. sory salam '

Boleh bayang tak apa aku rasa . macam pffft gila life aku ni. ade bf macam takde. busy memanjang. padahal da habis exam ni.

sampai hati kan :'(

Esok dah la nak keluar , saje bikin hati wa jadi macam ni. Macam mana nak keluar esok kalau hati pun hilang entah ke manaa ?





Older Post . Newer Post