Norazzatulakmarisha@}--

Again. Test.
Monday, February 13, 2012 | 0 comment(s)
السلام عليكم



Hari yang aku sangka akan jadi hari yang paling gembira semenjak aku habis dari sekolah telah bertukar tragedi. Ceh -.- Okay actually hari ni aku ade test jpj. So nak dijadikan cerita lah, straight to the point je, aku GAGAL. Tak sedih? Memang menipu giler ah kan. Aku cuba tahan air mata dekat situ. Okay berjaya. I did it! Then bila balik rumah, aku terus call my-beloved-mom-forever.

Mom: Kakak dah balik? Lulus tak?
Me: Dah baru je. Hmm gagal la mak. Sorry..
*Then suddenly aku sebak lepastu dah tak boleh cakap dah. Mak aku je cakap sorang sorang. Yang aku ni layan feeling. Tersedu sedan aku nangis. Semangat tak semangat kan. K*
Bila dah banyak sangat nangis tu for sure lah akan terasa kepala ni berdenyut denyut. Urghh. So ini tak lain tak bukan. Time to sleep. Kira macam signal lah kan. So dengan senang hati, aku pun amik bantal lembik aku terus tidur. Around 2 pm terjaga lepastu siap siap nak pergi rumah nisya. Plan-nye nak terjah kereta ayah dia but finally her mom told us that we cant use the car. Yelah kitorang ni baru setahun jagung dalam industri ni, tetiba nak bawak kereta mestilah macam teragak agak lagi. And mak aku pun takut aku terlajak masuk kereta dalam sungai. Haishh sayangnyeee mak kita dekat anak dia yang omei loteyy ni. Hikhik. Stop bragging risha!

Dekat sana lah aku nak cerita, memang ramai gila yang fail. Like me! Huuuuu. Bukan apa, faktor utama berlakunya kekecundangan itu ialah faktor kereta itu sendiri. So tak boleh lah nak salah kan aku seratus peratus kan. Dont get wrong. Aku bukan tak nak mengaku salah k. Aku tahu aku pun ade salah jugak but I think takde lah sampai fail kan. Agak agak ahh. Bayar mahal kut kalau nak amik lagi. Eishh :/

Dannn ade lah sorang abang 'kut' *Not sure whether dia tu lagi tua ke apa* , dia pun tak lulus. Ringan je mulut dia tanya;

Him: Lulus ke?
Me: Tak. Err abang ni lulus? *Cehh abangg*
Him: Sama la.
Me: Berapa dapat?
Him: 13
Me: Ouh sama lah.
 
Again dont get wrong. Aku tak tahu lah kan kenapa aku rasa aku ni perasan muda sangat. Sebab orang orang yang ade dekat situ semuanya aku panggil kakak/abang. And diorang pun macam okay jee. Hahaha -.-




Older Post . Newer Post