Norazzatulakmarisha@}--

wordless
Monday, February 27, 2012 | 0 comment(s)


السلام عليكم

Dah agak lama aku mendiamkan diri. Cehh -.- K actually lately Im busy. Sangat sangat k. And I hate my life now! Semuanya sebab masalah dekat tempat kerja. Kerja ni memang tension en. Rasa macam nak cabut lari je. Tapi takut gak kalau polis tangkap. Hewhew *gelak cara baru*

Dengan masanya tak menentu, nak solat pun susah. semua nak kena cepat2. Dah la suruh pakai make up. Euww muka aku dah macam ape dah. Kalau reti takpela. Ni memang takde bakat langsung nak conteng muka ni. Main belasah aje. janji merah pipi haha k memang disgusting duh -.- Rasanya hello kitty atas ni lagi comel pakai blusher :)

K stop dengan cerita sedih wa. Kalau nak continue lagi memang sampai esok pun tak habis. Now let me story2 sikit ah pasal jpj test. Alhamdulillah for second time ni, aku lulus kedua duanya. Litar dan jalan raya. Yang paling takut sekali bukit la kan. Kereta memang for sure lah lain macam bunyi enjin dia. Macam bunyi keretapi yg brek secara mengejut tu. Bingit bunyinya. But at last okay jugak :') K cepat tepuk tangan. Heheee ^^

Ni je lah yang aku dapat share sekarang. Nak taip panjang2 malas pulak. Tilam dan bantal melambai lambai. Esok kerja. Full pulak tuh. Mintak2 jumaat ni dapat cuti. Boleh meronggeng bersama teman teman. Ok lah bobbyee  




Older Post . Newer Post