Norazzatulakmarisha@}--

hoorey2
Friday, August 10, 2012 | 0 comment(s)
السلام عليكم

Kehidupan yang berbeza dan perubahan yang tak berapa nak ketara sangat.
Orang selalu tanya,

"best duduk matrik?"
"Matrik susah tak?"
"Weh kau tak takut ke duduk matrik? Kena struggle kut"

Well for me this is my opinion.. Actually based on my lect's opinon. Madam Erny Julia namanye :)

"Mane ade belajar yang senang. Semuanya perlukan usaha dan pengorbanan." Ceh dah macam cinta kan. Yeah same goes if u're falling love with someone, u will try the best and never give up.

In short, anggaplah buku itu sebagai boyfriend atau girlfriend anda. Barulah syiokkk kan :)

Aku di matrik alhamdulillah everything going smoothly. aku belajar berdikari di sana. Seronok sebenarnya. Aku tak tension pun *k ni tipu* hehe. ok tension is tension but belajar is belajar. I try to adapt new things in my life.

K cakap cakap pun tak best gak en kalau takde gambor. Ini gambor praktikum aku.







Older Post . Newer Post